Foto rāmis vasaras ballītē/ Summer Party Photo Frame

Organizēt bērnu ballītes nav viegli un vienkārši. Pat ja ballītes izdodas jautras un bērniem patīk, visbiežāk aiz kadra paliek vecāku vai organziatoru rūpīgi plānots pasākums, jo bērni pietiekami ātri var kļūt garlaikoti vai arī pārsajūsmināti, kas vienādiņ vai otrādiņ rada grūtības ballītes norisē. Man šķiet, ka tie labie laiki, kad bērni ballītēs atnāca glīti saposti, uzdāvināja dāvanu un sēdēja ap skaisti un gardi saklātu galdu, un vienkārši sarunājās, smējās, ir aizgājuši. Vismaz noteikti manā ģimenē. Ja mēs gribam jauku un izdevušos ballīti, mums vajadz pāris lielākas un pāris mazākas aktivitātes, ko darīt. Protams, parasti tās ir tradicionālās bērnu ballīšu spēles (Pass The Parcel, Musical Statutes u.c.) un arī katru reizi vajag pievienot kaut ko jaunu, citādāku nekā iepriekšējo reizi.

Tad nu šonedēļ mums atkal bija tas gods svinēt Markusa piekto dzimšanas dienu un uzņemt ciemiņus mājās. Drīz es Jums noteikti parādīšu visas ballītes gaitu, visas plānotās aktivitātes, bet šoreiz es gribu dalīties ar, tā saucami, mums ‘svaigo’ ideju. Vēl nekad nebijām gatavojuši foto rāmi kādai no bērnu ballītēm. Šoreiz izmēģinājām, un bērniem patika. Viņi labprāt izmantoja dažādus aksesuārus (maskas, cepures, parūkas, Havaju ziedu virtenes, saulesbrilles), lai mainītu tēlu, un fotografējās uz nebēdu. Iesaku arī Jums izmēģināt nākamajā bērnu ballītē!

Children parties aren’t easy. Even they have lots of fun but they can be also tricky because you need a couple of games and extra plan in case if children become bored. There are traditional games as Pass The Parcel, Musical Statutes … but I noticed that it is also good idea to add something different each time.

Last Wednesday Markus had a Summer themed Birthday party at home (what I will show you more detailed soon) and one of the ‘fresh’  (for us) ideas was to make photo frame for this party. It really worked. Children liked to put on props (masks, hair, hats, flower garlands, sunglasses etc.) and make photos. It worth to try it out at your next party whatever party theme you have.

Arī es noķēru foto ar gaviļnieku pašās ballītes beigās.

Even I got a photo with the Birthday Boy in the end of party.

One thought on “Foto rāmis vasaras ballītē/ Summer Party Photo Frame

Leave a comment